Uhip Nordic kjol

Ord. pris: 
1 100 kr
Rea:
935 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
165 kr (15%)
Typ:
Plommon, stl 42
Antal:
Finns i lager
En lätt ridkjol i funktionsmaterial, tillverkad med dragkedjor fram- och baktill istället för i sidan vilket gör att den passar både i häst- och cykelsadeln eller vid aktiviteter där du vill kunna röra dig ordentligt och samtidigt hålla värmen. Täckkjolen har elastiska benband på insidan för att undvika att kjolsidorna fladdrar i vinden, en reflexkant i sidan, samt två dragkedjefickor.
Plaggen vi kallar Nordic är har högst mängd isolering och dom är därmed varmast i vår vinterkollektion.
Nordic passar dig som vistas i kall väderlek eller dig som står eller sitter stilla mycket och blir kall i t.ex. råa ridhus. Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är Nordic som gjord för dig.
Vistas du emellanåt i busväder och inte vill oroa dig för att snö eller fukt ska tränga igenom så passar Nordic utmärkt(skydd ca en timme i snöfall)
Täckkjolen är figurnära men ändå med rörelsefrihet och tillräcklig vidd för att du skall kunna ha byxor under samt eventuellt underställ om det är riktigt kallt. Täckkjolens längd sträcker sig ner över dina knän (lite beroende på hur lång du är).  Dragkedjans längd i cm i storlek 38 är 69 cm Djup plommonfärg med pärlemorsskimrande effekt.