Horseware

Horseware är för oss ryttare ett varumärke med erkänd världskvalité!! Täckena talar för sig själva och variationerna är oändliga!! Det finns utöver det en mängd andra produkter att välja och vraka bland. Vi plockar hem varor helt efter egna önskemål till ett mycket konkurrenskraftigt pris!
Välkommen in på Horsewares egna hemsida i länken bredvid för fullt sortiment.

Nedan följer en kort beskrivning av de olika modellerna på täckena så att du lätt ska hitta vad som passar:

Amigo Hero
Utetäckena kommer med ett yttertyg i 600 denier polyester. Klassisk Horseware utformning med blankt innertyg, två frontspännen, två kryssgjordar, svansrem och benutskärningar. 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. 
 
Amigo Bravo
Utetäckena kommer med ett yttertyg i 1200 denier polyester. Klassisk Horseware utformning med blankt innertyg, två frontspännen, två kryssgjordar, svansrem och benutskärningar. Nu med V-front och reflexband på de nya täckena.
Kan kombineras med liners och halstäcken. 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. 
 
Rhino
Rhinotäckenas unika barriär utformning ger din häst en dubbelt skydd. Till skillnad mot de vanliga täckena där vattenbarriären är ytterst har Rhinotäcken den vattentäta barriären under det yttersta tyget. På så sätt behålls styrkan i yttertyget samtidigt som täcket är vattentätt och andas. Yttertyg i 1000 denier polypropen som är minst dubbelt så slitstarkt som polyester. Nästa lager är AquaTrans TM behandlat och helt vattentätt. Kommer med termobunden fyllning, blankt innertyg som är antistatiskt och antibakteriellt, två kryssgjordar, svansrem, benutskärningar och rostfria stålknäppen. Kan kombineras med liners och halstäcke. 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. 
 
Rambo
Utetäckena kommer med ett yttertyg i 1000 denier ballistic nylon som är väldigt slittåligt. Kommer med V front, termobunden fyllning, säkerhetsutlösning på gjordarna, reflexband, antistatiskt och antibakteriellt innertyg, benutskärningar och svansrem med plasthölje. Kan kombineras med liners och halstäcken. 3000/3000 vattentäthet och andasfunktion. Vi lämnar 3 års garanti på vattentäthet och rekommenderar att man registrerar sitt täcke på vår hemsida.
https://www.horseware.com/ramboguarantee/

 

Horsewares hemsida med årets kollektion